Reise og opphold

Mange vil komme til Alta med fly. Både SAS, Norwegian og Widerøe flyr hit og har god regularitet. For reisende fra Oslo går det direktefly via Tromsø til Alta og i tilegg vil kombinasjonen SAS/Norwegain og Widerøe ta deg frem.

Å tilbringe litt av Pinsen i nord, kan anbefales for å få maks ut av oppholdet. Vi jobber med et felles opplegg (f.eks. fjelltur) og noen anbefalinger i dagene før programmet starter.

Flyplassen ligger kunn få minutter i drosje fra hoteller og konferansestedet i sentrum.

I Alta ligger hotellene ved siden av hverandre midt i sentrum, med den flotte Nordlyskatedralen, Badeland og shoppingsentert Alta Amfi som nærmeste naboer: Vi har reservert rom på begge hotell: Thon hotel Alta og Scandic Alta – se priser og bestillingskode lenger ned på denne siden.

Selve konferansen vil foregår på UiT Norges arktiske universitet sin campus Alta, 7-8 minutter gange på flat mark fra hotellene. Følg Markedsgata gjennom det lille sentrumet, kryss Markveien og følg Follumsvei forbi store Alta Helsenter til Campus Alta

Nordlyskatedralen ligger i nedre venstre hjørne, med Scandic Alta på øversiden av Markedsgata og Thon hotel Alta på nedsiden av gaten, i samme bygg som Amfi Alta (inngang fra Bjørn Wirkolas vei.) Badeland ligger mellom Thon hotel og Katedralen.
Campus Alta er samlet i et stort og fint bygg (synes vi selv, da). Er vi heldige får vi opp et stor lavvo ute til lunchbruk

Vi har holdt av hotellrom på nabohotellene Scandic hotell Alta og Thon hotell Alta.

For bestilling av hotellrom på Thon:

  • Oppgi bestillingskode: 020620UNIV
  • Avtalepris kr. 1.195,- inklusive frokosr (rom og pris er kun tilgjengelig perioden 02.-03.06.2020, 1 natt)
  • Tlf: 78494000
  • e-post: alta.resepsjon@olavthon.no

For bestilling av hotellrom på Scandic Alta

  • Oppgi bestillingskode 46958268
  • Avtalepris kr. 1.200,- inklusive frokost
  • e-post: alta@scandichotels.com

Prisene gjelder innen 1. mai 2020- Etter denne dato garanteres ikke rom eller priser

%d bloggere like this: