Vis ditt simuleringsprosjekt frem på en poster

Gjør du noe innen simulering som du ønsker å dele med flere? Da er konferansen vår en ypperlig mulighet. Lag en poster (plakat) som forklarer og vis den frem i Alta.

I løpet av nettverkssamlingen ønsker vi å vise mangfoldet av fagutvikling og forskning innen simulering. Posteren bør omhandle tema som er sentral for nettverkssamlingen: «Sammen».

Presentasjon av postere er en egen post på programmet. På programmet er det satt av 5 minutter til å fortelle om det posteren viser, inkludert spørsmål. Slike posterpresentasjoner organiseres omtrent som en Speed-date, hvor grupper går fra poster til poster og hører på og kan stille spørsmål.

De vil bli bedømt av kompetente fagfeller (forskerer) før konferansen. Denne vurderingen gjør det mulig for mange å søke tilskudd fra egen forskningsenhet eller kommune til reise og deltakeravgift.

Tidsfrist

Frist for innsending av en tekst /et abstrakt på max. 250 ord om innholdet i posteren: 15. april.

Tilbakemelding kommer før 1. mai.  Posteren tar du selv med deg.

I tillegg vil det bli mulig å stille ut og presentere egen poster i pauselokalene. Disse postere gjennomgår ikke fagfellevurdering, og her blir det ikke organisert presentasjon og spørsmål. Gi tilbakemelding om du ønsker dette.

Kontaktinformasjon:

Anne Vigdis Mortensen ved simuleringssenteret FOSS i Tromsø er den som koordinerer dette. Send ditt forslag til anne.v.mortensen@uit.no

%d bloggere like this: